Butiksstädning

Butiksstädningen är mycket betydelsefull för kundens intryck av butiken. Fräscha och rena lokaler ger nöjda kunder. Vi har stor erfarenhet av städning i butiken.

 

Victorias Östagötastäd&hemservice är proffs på butikstädning. Med samma känsla och omsorg städar vi butik. Förutom att butikstädning skapar en ökad trivsel, så förhindras även spridning av sjukdomar och allergier. Butiksstädning i Östergötland  tar varsamt hand om den yttre miljön i din affärslokal. Du och dina medarbetare kommer att uppskatta att det skapas renhet, ordning och reda I en ren och fräscht doftande butikslokal har du goda förutsättningar att höja din omsättning! Det är din kunds första intryck av din affärsrörelse som många gånger avgör om du lyckas med att sälja dina varor eller tjänster.

 

Victorias Östgötastäd&hemservice AB anpassar vår butiksstädning smidigt till de speciella krav som gäller för respektive affärsverksamhet

 

Vår personal kan butiksstädning på sina fem fingrar och vet att den kräver något mer än annan städning. För butiksstädning av t ex livsmedelsaffärer gäller särskilda hygienkrav, vilket våra medarbetare är utbildade för. Vi är angelägna om ett nära samarbete med våra kunder. Snabbhet och flexibilitet med tanke på leveranser och omflyttningar i butiken är lika viktigt för oss som för vår kund!

Kostnad / Priser

Välkommen att ringa  på tel. 0762307556 eller skriva mail  info@victoriaservice.se  för konsultation och offert angående butiksstädning.

loading...

Skriv till oss