Om oss

Som ett företag med höga ambitioner och erfarenheter ska vi tillhandhålla era tjänster med trygga och miljövänliga brukbarhet.

Vi arbetar målinriktat med att skapa en trygg arbetsplats där städarna trivs med sina jobb det bidrar till att öka förtroendet, kvalitet och kundnöjdhet. Det är viktigt att städarna kan arbeta självständigt, att de blir sedda och uppskattade. Våra städare använder moderna städmetoder och har moderna städredskap. En del arbetar också med att lära ut bra arbetsteknik (detta för att undvika skador och värk)..

 

Vi är en aktiebolag som erbjuder billiga tjänster inom kontorsstädning, hotlelstädning, fönsterputs, flyttstädning och hemservice med kundanpassad lokalvård för företag och offentlig verksamhet.

 

Med ett brett sortiment individuella städ- och servicetjänster, utförda med omsorg, leverera städning och närliggande tjänster av högsta kvalité och med bästa service! För att nå högsta kvalitet vi ska använda moderna städmetoder och har moderna städredskap. Målet är att få en bra arbetsmiljö och rätt arbetsteknik för att undvika skador och värk.

Vi erbjuder våras tjänster inom hela Östergötland och lämnar alltid en kvalitetsgaranti på våra tjänster! Vi har mångårig erfarenhet, kunskapen och verktygen för ett väl utfört jobb! Vår ambition är att ge våras kunder en enklare vardag.

Vi som jobbar här

Vision

Pressmaterial & filer

För mer information e-posta till 

info@victoriaservice.se

 

tel. 076-2307556 

tel. 076-0942005

tel. 013-4824857

Hört från kund

Ni har verkligen lyckats få till det precis som vi vill ha det!