Specialerbjudande

 

Som tack till våra trogna uppdragsgivare lanserar vi idag ett förmånligt specialerbjudande! 

Visste du att du i din säng, dina mattor, stoppade möbler och garderober härbärgerar dammkvalster?

Försäkra dig om en djuprengöring av din närmiljö med vår nyligen inköpta dammsugare som är specialkonstruerad för att samla upp dammkvalster!

 

 

Pro Aqua Dammsugare / Luftrenare

 

Pro-Aquas rengöringsmaskin har allt du kan önska. Förutom att den dammsuger rent din lägenhet eller hus, något som förmodligen bör ses som en självklarhet, så utför den även en hel del andra saker. Pro-Aquas -systemet suger upp luft och damm, men inte för uppsamling i en filterpåse, utan det hela samlas i ett vattenbad. Separatorn framkallar under tiden luftvirvlar vilket får dammet att stanna kvar i vattenbehållaren. En mycket raffinerad teknik. Det sägs ofta att vanliga dammsugare sprider fint damm. Endast grovsmutsen fångas upp i filtret, medan filtrets fina porer låter fina dammpartiklar passera. Efter att dammsugaren satts på virvlas dammet upp rejält och en mer eller mindre mängd stannar i luften. Där kan dammet utlösa starka allergiska reaktioner. Som ett alternativ till den hälsoskadliga dammsugaren finns nu en ny Pro-Aquas luft- och rumsrengöringsmaskin. Den innehåller vatten, som binder smutspartiklarna så att de inte kan blåsas ut i luften igen.


Rengöringsmaskinen Pro-Aqua har mängder av användningsområden.

  • Rengöring av luften (lufttvätt)
  • Säng- och madrassrengöring
  • Matt- och klädselrengöring (för t.ex. bilar och båtar)
  • För aromatisk terapi samt frigörande av dofter för att inte glömma att den är utmärkt för vanlig dammsugning!

 

Rengöring av luften


Pro-Aqua, med sin välgenomförda och fascinerande vattenfiltrering vars separator når 27 000 varv i minuten, är en ypperlig vinnare för en miljövänligare rengöring av luft. Mekaniska filter har en tendens att samla stora mängder dammpartiklar som sätter igen filtret helt. På en väldigt kort tid rengör Pro-Aqua luften och därmed förbättrar klimatet i rummet.

Vilken typ av luft andas du?

 

De flesta människor känner inte till att vi allihop var dag andas in stora mängder mikroskopiska dammpartiklar:

  • en kubikmeter luft innehåller 80-100 billioner dammpartiklar.
  • varje dag tar vi ungefär 20 000 andetag.
  • i varje andetag andas vi in mellan 40 000 till 75 000 dammpartiklar.

Det betyder att vi andas in ungefär en matsked full med damm per dag!
Såna problem slipper du helt med Pro-Aqua rengöringsmaskin, där filtret binder dammet direkt i vattnet.

 

Förhindrar kvalsterallergi


Det allergiframkallande ämnet guanin är den vanligaste orsaken till allergi och finns i kvalsters avföring. Om du städar rent din säng, där den största mängden guanin finns, med en Pro-Aqua rengöringsmaskin tar du bort den allra värsta farozonen i ditt hem. Detta testades av tyska "Arguk", ett statligt erkänt laboratorium och mätningsinstitut som bl.a. arbetar med skadliga ämnen i inomhusluft samt produktkontroll. Det konstaterades i dessa tester att det allergena äggviteämne som finns i kvalstrens avföring (Guanin) stannade i Pro-Aquas vattenfilter till 99,9998 %. 

Den miljömedvetnas val vid tvätt inomhus
Rengöringsmaskinen Pro-Aquas extraktor är ett bra val för miljön vid tvätt av textilier och hårda ytor inomhus. Den tar enkelt bort fläckar och smuts endast med hjälp av syresatt vatten. Pro-Aqua kan rengöra huset, bilen, husvagnen och båten invändigt. Maskinen Pro-Aqua är bra för både människan och miljön.

 

 

Kontakt

 

Ring oss på: 0762307556 eller mejla på info@victoriaservice.se Du kan även göra en förfrågan under sektionen